Terug

Aanmelden en verwijzen

Basis-ggz

Indigo Zuid-Holland Zuid (ZHZ) is een afdeling van Yulius. De medewerkers van Indigo ZHZ hebben vele jaren ervaring in de geestelijke gezondheidzorg op het gebied van preventie, jeugd, volwassenen, ouderen en chronische problematiek in de tweede lijn. Er zijn korte wachttijden.

Bij Indigo Zuid-Holland Zuid werken praktijkondersteuners GGZ. Zij werken in huisartsenpraktijken en ondersteunen cliënten met psychische klachten. Als er behandeling nodig is, kan de huisarts doorverwijzen naar de Basis GGZ. Binnen de Basis GGZ werken voornamelijk GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten, maar ook psychiaters, waar cliënten terecht kunnen voor de behandeling van hun psychische klachten. Indigo ZHZ organiseert ook regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van depressie, jeugd en familiemantelzorg. De cursussen worden door ervaren trainers gegeven.


Aanbod basis-ggz

Yulius biedt de generalistische basis-ggz via dochteronderneming Indigo Zuid-Holland Zuid.

Indigo Zuid-Holland Zuid biedt: 

  • generalistische basis-ggz 
  • POH-ggz 
  • cursussen en trainingen (ook voor bedrijven

Meer informatie


Aanmelding

De aanmelding voor de basis-ggz van Indigo Zuid-Holland Zuid verloopt via Yulius Aanmelding & Informatie. Zie daarvoor de informatie bij specialistische ggz.

Download hier het aanmeldformulier: