Terug

Volwassenen

Hoe en waar wij kunnen helpen

Bijna één op de vier Nederlanders krijgt te maken met psychische problemen. Sommigen leren hier zelf mee om te gaan, anderen hebben ondersteuning, begeleiding en behandeling nodig. Yulius helpt mensen met psychische problemen. Thuis, bij de huisarts, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. De hulpvraag en het eventuele behandeltraject zijn voor iedereen verschillend. Voor ons is het uitgangspunt dat we de best mogelijke zorg bieden, afgestemd op onze cliënten en hun omgeving. Wij gaan altijd uit van de kracht van de cliënt, niet de beperkingen. Dit is onderdeel van herstelondersteunende zorg. Lees daarover meer in de leaflet.

Yulius werkt nauw samen met partners in de regio, zoals regionale zorgorganisaties, ziekenhuizen, politie, huisartsen, wijk- en jeugdteams. Ook bundelen wij de krachten met kenniscentra en universiteiten.

Heeft u geestelijke problemen? Wij helpen u graag uw klachten te verminderen of hiermee om te leren gaan. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Daarna kunt u op korte termijn bij ons terecht*. Wij behandelen u zolang het nodig is. Ons doel is dat u zo snel mogelijk weer zonder onze hulp verder kunt.

* Voor sommige behandelingen is een verwijzing nodig van uw huisarts. Wij leggen u hier graag meer over uit tijdens het telefoongesprek.


Als u bij ons in zorg komt, zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw hulpvraag. U kunt bij Yulius terecht voor:

Lees verhalen van onze cliënten