Terug

Onze merken

Indigo Zuid-Holland Zuid

Indigo Zuid-Holland Zuid (ZHZ) is een afdeling van Yulius. De medewerkers van Indigo ZHZ hebben vele jaren ervaring in de geestelijke gezondheidzorg op het gebied van preventie, jeugd, volwassenen, ouderen en chronische problematiek in de tweede lijn. Er zijn korte wachttijden.

Bij Indigo Zuid-Holland Zuid werken praktijkondersteuners GGZ. Zij werken in huisartsenpraktijken en ondersteunen cliënten met psychische klachten. Als er meer behandeling nodig is, kan de huisarts doorverwijzen naar de Basis GGZ. Binnen de Basis GGZ werken voornamelijk GZ-psychologen en verpleegkundig specialisten, maar ook psychiaters, waar cliënten terecht kunnen voor de behandeling van hun psychische klachten. Indigo ZHZ organiseert ook regelmatig cursussen en trainingen op het gebied van depressie, jeugd en familiemantelzorg.. De cursussen worden door ervaren trainers gegeven.

Meer informatie?

Kijk op www.indigo.nl/Zuid-Holland-Zuid. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00-20.00 uur en op vrijdag van 08.00-17.00 uur op 088 405 06 07. U kunt ons mailen via secretariaat@indigozhz.nl.