Terug

Over Yulius

Kwaliteit en onderzoek

Wij vinden het belangrijk dat mensen de juiste behandeling krijgen door de juiste professional. In ons kwaliteitsstatuut leest u meer over wat wij doen en hoe wij werken.

Yulius heeft het HKZ-keurmerk. Dat betekent dat onder meer dat wij de cliënt centraal stellen, betrouwbare resultaten kunnen presenteren en steeds werken aan verbetering van onze zorg en dienstverlening.

Yulius heeft het certificaat TOPGGz voor de behandeling van (jonge) kinderen, jongeren en volwassenen met een autismespectrumstoornis. Als expert op het gebied van autisme behandelt Yulius mensen uit heel Nederland.

 

Yulius speelt zoveel mogelijk in op de zorgvraag van cliënten. Yulius Academie houdt zich bezig met de professionalisering van de zorg en het onderwijs van Yulius. Dit doet de Academie door te werken aan wetenschappelijk onderzoek, innovatieve projecten en de ontwikkeling van opleidingen.

Suggesties en klachten

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te behandelen en begeleiden. Vindt u dat iets beter kan of bent u juist heel tevreden, bespreek dit dan met de betrokken medewerker. Suggesties en klachten geven ons namelijk de kans om te blijven verbeteren. Klik hier voor meer informatie.