Terug

Locatie

Boerhaavelaan

Bezoekadres: 
Boerhaavelaan 2
2992 KZ Barendrecht
Email: 
info@yulius.nl
Telefoon: 
088 40 50 600
Afdelingen: 
Fluitenkruid
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

Het Fluitenkruid is een klinische groep waar kinderen en hun omgeving met complexe problematiek terecht kunnen voor klinische observatie, diagnostiek of kortdurende behandeling. Klik hier voor meer informatie.

Mississippi
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

De Mississippi observeert, onderzoekt, behandelt en begeleidt jongeren van 12 t/m 21 jaar met acute psychiatrische/psychosociale problemen of het vermoeden daarvan. Klik hier voor meer informatie.

Mistral
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

Mistral is een klinische behandelafdeling voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die problemen ervaren op verschillende gebieden. Klik hier voor meer informatie.

Nova
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

Nova is een behandelgroep voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud met psychiatrische problematiek en gedragsproblemen. Klik hier voor meer informatie.

Saturnus
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

Saturnus is een behandelgroep voor kinderen van 7 t/m 14 jaar oud met psychiatrische problematiek en gedragsproblemen. Klik hier voor meer informatie.

Poli Intensieve Zorg
Doelgroep: 

De Poli Intensieve Zorg biedt diagnostiek en behandeling voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 21 jaar en hun gezin met complexe psychiatrische problemen. Klik hier voor meer informatie.

Gezinsdagbehandeling
Doelgroep: 

Gezinsdagbehandeling is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 0 t/m 18 jaar. De behandeling richt zich op het hele gezin en de directe omgeving. Klik hier voor meer informatie.

Kompas
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

Het Kompas richt zich op gezinnen met uiteenlopende gezinsproblematiek. Klik hier voor meer informatie.

Hobbits
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

De Hobbits is er voor kinderen met hechtingsproblematiek of traumatisatie in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar. Klik hier voor meer informatie.

Verrekijker
Doelgroep: 
Behandelvorm: 

De Verrekijker is een klinische behandelgroep voor kinderen van 3,5 t/m 7 jaar met meervoudige psychiatrische problematiek. Klik hier voor meer informatie.


Routebeschrijving