WO Master psychologie, Poli Trauma en Hechting, 0223PTH-PSY

Organisatie                 :  Yulius (aandachtsgebied KJP)
Afdeling                       :  Poli Hechting
Standplaats                 :   Boerhaavelaan 2, te Barendrecht
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223PTH-PSY

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op onze afdeling Poli Trauma & Hechting waar kinderen en jongeren vanaf de leeftijd van 4 t/m 21 jaar behandeld worden. De poli heeft jarenlange  expertise opgebouwd  in complexe hechtingstoornissen met trauma met name bij pleeg- en adoptiekinderen.

Je maakt deel uit van een gespecialiseerd multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, klinisch psychologen, GZ-psychologen, psychotherapeuten, systeemtherapeuten, gezins-behandelaren en ouderbegeleiders.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de psycholoog. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend.

In overleg kunnen ook de mogelijkheden bekeken worden om onder begeleiding ervaring op te doen met de behandeling van enkelvoudige problematiek.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding master psychologie volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen. De BAPD/NVO kan behaald worden. Daarnaast verwachten we dat de student flexibel inzetbaar is op de afdeling; brede interesse heeft voor wat er te leren is op de afdeling; een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s; en het belang inziet van het nakomen van afspraken.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.