WO master Psychologie/ Orthopedagogiek - ZRG-PSY (2 stageplaatsen beschikbaar)

Wie zijn wij?

Heb jij een passie voor de zorg? Vind je het leuk om met mensen te werken die het verschil kunnen maken in het leven van cliënten en leerlingen? Met andere woorden: wil jij jouw talenten inzetten voor een maatschappelijke organisatie? Dan is Yulius op zoek naar jou!

Yulius is een zorgaanbieder voor gespecialiseerd onderwijs en specialistische geestelijke gezondheidszorg. Yulius onderwijs bestaat uit 14 scholen, 3 SO en 11 VSO scholen. De scholen staan in Gorinchem, Dordrecht, Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en Schiedam en bieden de leerroutes praktijkgericht onderwijs tot en met HAVO. De specialistische zorg is ingedeeld in klinische- en ambulante geestelijke gezondheidszorg en woonvormen. Bij Yulius werken ruim 1.800 mensen. Dit zijn o.a. docenten, orthopedagogen, psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, intern begeleiders, sociotherapeuten, activiteitenbegeleiders, onderwijsondersteunend personeel, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en daarnaast verschillende staf en lijnfunctie collegas.

Samen zetten wij ons 24/7 in om ons onderwijs, onze zorg en begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag en behoefte van onze leerlingen en cliënten.

 

Waar kom je te werken?

Op deze 2 afdelingen hebben wij een stageplaats beschikbaar:

De Poli Intensief ZHZ in Dordrecht biedt onderzoek en behandeling aan kinderen en jongeren tot 21 jaar met complexe psychiatrische problematiek en hun ouders. In de behandeling werken we aan het verminderen van de klachten. Dit doen we onder andere door het vergroten van de zelfredzaamheid van het kind/de jongere en het gezin of door hen beter te leren omgaan met hun problematiek.

en

De Poli Trauma & Hechting in Barendrecht waar kinderen en jongeren vanaf de leeftijd van 4 t/m 21 jaar behandeld worden. De poli heeft jarenlange expertise opgebouwd  in complexe hechtingstoornissen met trauma met name bij pleeg- en adoptiekinderen. 

 

Wat zijn de kerntaken?

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van het team of de begeleider. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend. Er wordt gewerkt vanuit de methodiek van herstel ondersteunende zorg.

Ben jij dit?

 • Je volgt de studie WO master Psychologie/ Orthopedagogiek
 • Je bent flexibel inzetbaar, je hebt een brede interesse voor wat er te leren is, je hebt een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s en je ziet het belang in van het nakomen van afspraken.
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep

Wat bieden wij jou tijdens je stage?

 • Een interessante, leerzame stageplaats waar je ervaring opdoet in het werken met cliënten met complexe problematiek en samenwerking met een enthousiast en gezellig team.
 • De mogelijkheid om de basisaantekening diagnostiek te behalen.
 • Een stagevergoeding van € 390,- bruto per maand, conform cao GGZ. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.
 • Natuurlijk krijg je stagebegeleiding van één van onze vakkundige collega’s.
 • Toegang tot digitaal leerportaal (Ggzecademy) met veel interessante modules.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je interesse kenbaar maken?

Neem gerust contact op met het stagebureau via  stagebureau@yulius.nl of telefoonnummer 06-43363684.

 

Direct

solliciteren

Via het aanmeldformulier kun je solliciteren naar deze stageplek onder vermelding van vacaturenummer ZRG-PSY.

  Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
 • Max. file size: 256 MB.
 • Max. file size: 256 MB.