Vorige pagina

Nieuws

Na meer dan 25 jaar hebben we op 19 mei 2020 de deuren van Yulius-kliniek Het Kasperspad gesloten. Alle cliënten die op dat moment in Het Kasperspad verbleven zijn verhuisd naar het geheel gemoderniseerde centrum voor Spoedeisende Psychiatrie voor volwassenen in Sliedrecht. De Kasperspad cliënten van het VIP-team en FACT krijgen voortaan zorg vanuit de locatie aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht.

Met de sluiting van kliniek Het Kasperspad komt er een einde aan een baanbrekend tijdperk voor de psychische gezondheidszorg in Dordrecht. Vanwege het coronavirus en maatregelen die wij getroffen hebben was het niet mogelijk om op locatie met u stil te staan bij de afsluiting van een hele bijzondere periode voor zowel Yulius als voor de gehele geestelijke gezondheidszorg in Nederland.

Met deze korte film willen we alle samenwerkingspartners van Het Kasperspad bedanken voor de inzet, toewijding en betrokkenheid bij onze cliënten, onze organisatie en ontwikkeling van de psychische gezondheidszorg over de afgelopen jaren.