Kind
en jeugd

Aanmelden voor zorg

Welkom bij

Yulius

Yulius biedt hulp aan kinderen, jongeren en gezinnen die door psychiatrische problematiek zijn vastgelopen in hun ontwikkeling. Hieronder vind je meer informatie over de aandoeningen waarvoor je hulp kunt vragen en de behandelingen die Yulius biedt. Mocht je na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons via info@yulius.nl of bel ons op 088 40 50 600.

Van aanmelding tot nazorg

De behandeling van jouw kind bij Yulius begint bij de aanmelding. Wil je weten welke stappen jouw kind allemaal doorloopt bij ons?

Yulius

LOCATIE

Op deze locaties behandelen we kinderen en jongeren:

Yulius

wacht-
tijden

Bent u benieuwd wanneer uw kind terecht kan bij Yulius?

Yulius

Kosten

Tot 18 jaar: alle kosten voor behandeling worden vergoed door de gemeente. Wij brengen de kosten voor de behandeling rechtstreeks in rekening bij uw gemeente. U ontvangt geen rekening.

Vanaf 18 jaar: alle kosten voor behandeling vallen onder de basisverzekering. Hou wel rekening met de kosten voor het eigen risico. De hoogte hiervan vindt u op uw polis. U ontvangt geen rekening van Yulius of Indigo ZHZ. Wij declareren de kosten bij uw zorgverzekeraar.

Yulius

Vertelt!

Deeltijdbehandeling Kind en Jeugd

'Jasmijn is sterker geworden en heeft weer toekomstplannen'

Na jaren van zorgen en onbegrip, kreeg onze dochter Jasmijn (16) begin de diagnose PDDNOS, ADHD en een sociale angststoornis. Ze volgde toen de opleiding vmbo Handel en Verkoop…

Lees Jasmijn's verhaal >