Dialectische
gedragstherapie

Vorige pagina

Wat is

het?

Dialectische gedragstherapie (DGT)

Dialectische Gedragstherapie (DGT) is een vorm van behandeling die speciaal is ontwikkeld voor mensen die last hebben van  emotionele instabiliteit, impulsief en destructief gedrag, en intermenselijke instabiliteit (moeite met relaties). DGT wordt ook toegepast als bovenstaande klachten samengaan met verslaving, autisme, depressie, trauma en eetstoornissen.

Voor wie?

Herken je jezelf in wat hier beschreven staat en zou je graag een leven willen opbouwen wat jij de moeite waard vindt om te leven, dan kan DGT mogelijk passend voor je zijn.

Als je aan deze behandeling mee wilt doen, moet je tussen de 15 en 21 jaar oud zijn en bereid zijn om in de eerste plaats te stoppen met het levensbedreigende en destructieve gedrag.

Yulius

locaties

Dialectische gedragstherapie geven we op de volgende locaties:

Andere

woonplaats?

Staat uw woonplaats niet onder locaties? Geen probleem. Wij hebben heel veel locaties en kunnen u op veel plekken en toch dichtbij helpen. Vraag aan uw huisarts of wijkteam naar de mogelijkheden. Zij kunnen u namelijk doorverwijzen naar ons. Zij kunnen altijd contact opnemen met ons aanmeldteam op telefoonnummer 088 405 11 11.