Zorg voor
volwassenen

Aanmelden voor zorg

Welkom bij

Yulius

Bijna één op de vier Nederlanders krijgt te maken met psychische problemen. Sommigen leren hier zelf mee om te gaan, anderen hebben ondersteuning, begeleiding en behandeling nodig. Yulius helpt graag. Thuis, online, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. De hulpvraag en het eventuele behandeltraject zijn voor iedereen verschillend. Hieronder vindt u hierover meer informatie. Mocht u na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons via info@yulius.nl of bel ons op 088 40 50 600.

Van aanmelding tot nazorg

Wilt u weten welke stappen u bij ons doorloopt?

Yulius

ondersteunt!

Yulius ondersteunt mensen met een psychiatrische aandoening die hulp nodig hebben bij wonen of het vinden van een passende daginvulling. Wij bieden hen de juiste ondersteuning thuis of op één van onze locaties. Onze diensten vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Klik op de knop hieronder voor meer informatie over maatschappelijke ondersteuning (wmo) binnen Yulius.

Yulius

locaties

Onze locaties waar we volwassenen behandelen:

Yulius

Wacht-
tijden

Bent u benieuwd wanneer u terecht kan bij Yulius?

Yulius

kosten

Met een geldige verwijzing vallen alle kosten voor behandeling onder de basisverzekering ziektekosten. Houdt u wel rekening met de kosten voor het eigen risico. De hoogte hiervan vindt u op uw polis. U ontvangt geen rekening van Yulius of Indigo ZHZ. Wij declareren de kosten bij uw zorgverzekeraar.

Yulius

Vertelt!

Omgaan met stress

'Ik ben een nuchtere man, maar ben blij dat ik hulp zocht'

De huisarts verwees mij door naar zijn praktijkondersteuner GGZ van Indigo Zuid-Holland Zuid. Met mijn praktijkondersteuner heb ik een aantal gesprekken gehad. Hij inventariseerde mijn klachten en gaf tips…

Lees Willem's verhaal >