Zorg voor
volwassenen

Aanmelden voor zorg

Welkom bij

Yulius

Bijna één op de vier Nederlanders krijgt te maken met psychische problemen. Sommigen leren hier zelf mee om te gaan, anderen hebben ondersteuning, begeleiding en/of behandeling nodig. Yulius helpt daarbij. Thuis, via de digitale poli, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving.

De behandeling of begeleiding is voor iedereen verschillend. Het belangrijkste is dat de zorg past bij u en uw omgeving. We gaan daarbij uit van uw kracht en niet van uw beperkingen. We helpen mensen zo om naast cliënt vooral ook hun rol als partner, buurtgenoot of werknemer te blijven vervullen in het dagelijks leven. Want veel verschillende elementen samen dragen bij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Hieronder vindt u meer informatie over de behandelingen. Mocht u na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons via info@yulius.nl of bel ons op 088 40 50 600.

Van aanmelding tot nazorg

Wilt u weten welke stappen u bij ons doorloopt?

Yulius

ondersteunt!

Yulius ondersteunt mensen met een psychiatrische aandoening die hulp nodig hebben bij wonen of het vinden van een passende daginvulling. Wij bieden hen de juiste ondersteuning thuis of op één van onze locaties. Onze diensten vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Klik op de knop hieronder voor meer informatie over maatschappelijke ondersteuning (wmo) binnen Yulius.

Yulius

behandelt!

We hebben veel verschillende behandelingen: blended behandelingen (een combinatie van contacten met digitale ondersteuning, waaronder e-health-modules en/of VR-bril), individuele behandelingen, in de groep en/of volledig individuele online-behandelingen. Samen met uw behandelaar kijkt u wat er het beste bij u past. Hier ziet u een paar voorbeelden. Op de pagina’s van de verschillende aandoeningen vindt u de behandelingen die we hebben voor een specifieke aandoening, bijvoorbeeld autisme.

Behandelingen

Yulius

locaties

Onze locaties waar we volwassenen behandelen:

Yulius

Wacht-
tijden

Bent u benieuwd wanneer u terecht kan bij Yulius?

Yulius

kosten

Met een geldige verwijzing vallen alle kosten voor behandeling onder de basisverzekering ziektekosten. Houdt u wel rekening met de kosten voor het eigen risico. De hoogte hiervan vindt u op uw polis. U ontvangt geen rekening van Yulius of Indigo ZHZ. Wij declareren de kosten bij uw zorgverzekeraar.

Yulius

Vertelt!

Omgaan met stress

'Ik ben een nuchtere man, maar ben blij dat ik hulp zocht'

De huisarts verwees mij door naar zijn praktijkondersteuner GGZ van Indigo Zuid-Holland Zuid. Met mijn praktijkondersteuner heb ik een aantal gesprekken gehad. Hij inventariseerde mijn klachten en gaf tips…

Lees Willem's verhaal >