Psychomotore
gezinstherapie

Vorige pagina

Wat is

het?

Psychomotore gezinstherapie

Psychomotore gezinstherapie (gezins-pmt) is een combinatie van psychomotore therapie (pmt) en systeemtherapie. Met deze therapie kunnen gezinnen aan voor hen belangrijke gezinsthema’s werken. Het richt zich op het doen en ervaren in het hier en nu. Gezinsleden hoeven niet te praten over de zorgen die er zijn, maar komen met elkaar in actie door verschillende werkvormen. Op die manier kunnen gezinsleden nieuwe ervaringen opdoen en oefenen met andere, meer helpende manieren van omgaan met elkaar.

Hoe gaat psychomotore gezinstherapie?

Tijdens de gezins-pmt werken  gezinnen aan verschillende gezinsthema’s, passend bij hun gezin en hun vraag. Deze thema’s bespreken we samen aan het begin in een intakegesprek en ook later tijdens het behandelproces. Gezins-pmt wordt meestal gegeven door een systeemtherapeut en een psychomotorisch therapeut.

Voor wie?

Gezins-pmt  is in principe geschikt voor alle gezinnen die het zien zitten om op deze manier met elkaar te werken.

Yulius

locatie

Psychomotore gezinstherapie geven we op de volgende locaties:

Andere

woonplaats?

Staat uw woonplaats niet onder locaties? Geen probleem. Wij hebben heel veel locaties en kunnen u op veel plekken en toch dichtbij helpen. Vraag aan uw huisarts of wijkteam naar de mogelijkheden. Zij kunnen u namelijk doorverwijzen naar ons. Zij kunnen altijd contact opnemen met ons aanmeldteam op telefoonnummer 088 405 11 11.