Vorige pagina

Bezoek Barendrechtse burgemeester en wethouder

Nieuws

Samenwerking met onze ketenpartners is van groot belang voor Yulius. In dat kader brachten de burgemeester van Barendrecht – Ronald Schneider – en de wethouder sociaal domein, volksgezondheid en welzijn – Miranda de Hoop – een bezoek aan KJP-locatie Boerhaavelaan.

Na een toelichting over Yulius en het werk van KJP door algemeen directeur Ditte van Vliet, ging accountmanager Yvonne Roelands in op de specifieke cijfers van Barendrecht. Daarna volgde een rondleiding op de High Intensive Care (HIC), onder begeleiding van teammanager zorg Eric van der Klift. Daarbij vertelden kinderpsychiater Hesie Chung en verpleegkundige Yonathan Broekhoff over hun werk op de afdeling.

Betrokken
Zowel de burgemeester – vanuit zijn portefeuille veiligheid – als de wethouder stelden veel vragen en toonden zich erg betrokken bij het werk en de problematiek die speelt. En spraken zich vol waardering uit over het werk van Yulius en de collega’s. We kijken terug op een waardevol bezoek, waarbij de lijnen weer verder zijn verkort.