Vorige pagina

Nieuws

Wie deze week een van de veertien scholen van Yulius bezoekt, kan zomaar een enthousiaste cameraploeg tegen het lijf lopen. Vorige week zijn namelijk de opnames begonnen van de zogenoemde schoolvideo’s. Elke school krijgt zijn eigen video van zo’n drie minuten met een korte uitleg over het onderwijs en een rondleiding door de school.

In de verschillende video’s komen tal van docenten en leerlingen aan het woord. Zij vertellen de kijker wat er zo bijzonder is aan ‘hun’ school en hoe het onderwijs binnen de school vorm krijgt. Naast de video’s per school wordt ook een algemene video over de scholen en het onderwijs binnen Yulius geproduceerd.

Klaar
De video’s zijn bedoeld voor nieuwe leerlingen, ouders, nieuwe collega’s, stakeholders, omwonenden en alle andere belangstellenden. Ook kunnen zij worden gebruikt om nieuwe collega’s te werven. De inleidende teksten en de voice-overs worden verzorgd door theatermaker en zangeres Kira Kool en acteur en muzikant Guus Bok. Volgende week vinden de laatste opnames plaats. Het is de bedoeling dat de video’s voor de meivakantie klaar zijn.