Vorige pagina

Nieuws

Deze editie van de Opsteker heeft als thema helden. Wie is een ware held?  En is dat een held met of zonder sokken? Eigenlijk schuilt in iedereen een held, ook al voelt dat misschien niet altijd zo. Hopelijk vinden onze lezers herkenning in de artikelen van onze redacteuren en zet het thema hen aan het denken.

Benieuwd naar De Opsteker? Lees De Opsteker digitaal.

Over De Opsteker
Herstelkrant De Opsteker wordt door en voor cliënten gemaakt en is bedoeld om het herstel van mensen met psychische problemen te bevorderen. De Opsteker komt vier maal per jaar uit en wordt verspreid onder cliënten van Yulius die gebruik maken van FACT-diensten, beschermd wonen, inloopvoorzieningen en dagbesteding. Ook ontvangen wijkteams de krant.

De redactie van De Opsteker beslist ieder kwartaal wat het thema van de herstelkrant wordt en schrijft het grootste deel van de teksten zelf. Omdat steeds meer cliënten en medewerkers van Yulius aangeven dat zij De Opsteker erg leerzaam en inspirerend vinden, zet Yulius de krant ook online.

Heb jij (of jouw cliënt) een bijdrage voor komende editie? Stuur een mailtje aan de afdeling communicatie: communicatie@yulius.nl.