Vorige pagina

Nieuwe directeur

Nieuws

Nieuwe directeur mens en organisatie

Op 9 mei 2022 is Annemieke Bok gestart als directeur mens en organisatie bij ggz- en onderwijsinstelling Yulius. De nieuw gevormde directie mens en organisatie vormt onderdeel van de voortgaande professionalisering van de organisatie en draagt bij aan de ambities van Yulius op het gebied van goed werkgeverschap. De directie mens en organisatie is direct gepositioneerd onder de raad van bestuur.

Annemieke Bok heeft ruime ervaring in het vakgebied. Ze studeerde arbeid & organisatiesociologie en heeft meerdere HR-managementfuncties vervuld in de commerciële sector. In 2017 maakte zij de overstap naar de publieke sector als adjunct-directeur personeel en organisatie bij Avans Hogeschool in Breda. Heel bewust maakt zij nu de overstap naar de ggz.

Marco de Bruin, namens de raad van bestuur: “Met Annemieke halen wij een ervaren en gedreven professional in huis. We hebben er het volste vertrouwen in dat zij onze nieuwe directie mens en organisatie verder vorm zal geven en onze verregaande ambities op dit vlak zal waarmaken.”