Oproep enquête kenniscentrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Vorige pagina

Nieuws

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie voorziet ouders van betrouwbare kennis over psychische problemen bij kinderen en jongeren. Om de website te verbeteren wil het Kenniscentrum weten welke vragen er leven er bij deze groep. Wat willen ouders weten over psychische problemen en (de zoektocht naar) passende hulp? En aan welke informatie hebben zij verder nog behoefte? Daarom vraagt het Kenniscentrum ouders om een korte vragenlijst in te vullen. Als samenwerkingspartner attendeert Yulius u op deze enquête.

Ben je ouder van een kind met psychische problemen? Vul dan vóór 5 april 2021 de enquête in. Door jouw bijdrage kan het Kenniscentrum jou en andere ouders zo goed mogelijk op weg helpen en vragen beantwoorden via de website. Invullen duurt ongeveer 10 minuten. Wil je deze oproep delen met (andere) ouders? Graag!

De enquête invullen kan via deze link: https://forms.gle/E3FavCkVfMNttFuv6

Meer over het project ‘Vernieuwing en verrijking van informatie voor ouders’ lees je op de website van het Kenniscentrum. Heb je vragen of opmerkingen over dit project of deze vragenlijst? Die kan je stellen aan Carolien Hoevers: c.hoevers@kenniscentrum-kjp.nl.