Vorige pagina

Benoeming voorzitter Raad van Bestuur

Nieuws

Per 1 juli 2024 wordt mevrouw Els van Bezouwen MBA de nieuwe voorzitter Raad van Bestuur van Yulius. Zij is haar loopbaan begonnen als verpleegkundige in de acute zorg en heeft zich binnen de ggz verder ontwikkeld tot bestuurder. Zij volgt hiermee Daniëlle Santen op die sinds maart de functie interim vervult.

Mevrouw Van Bezouwen heeft ruim 24 jaar ervaring met het werken met en leiding geven aan professionals binnen zorgorganisaties. Dit deed zij vanuit verschillende functies in de zorg, op dit moment als bestuurder van het U-center. Zij is goed bekend met de regio en kent Yulius vanuit voorgaande posities die zij bekleedde.

Kees Oosterwijk, lid Raad van Bestuur kijkt uit naar haar komst: “Ik heb haar leren kennen als een kundig, daadkrachtig en betrokken bestuurder. Ik zie uit naar de samenwerking om Yulius verder te richten op de toekomst.”

Rob Hoogma (links op de foto), voorzitter van de Raad van Toezicht van Yulius: “Wij zijn blij met de komst van Els van Bezouwen. Met haar hebben wij een bestuurder aangetrokken die in staat is mensen te verbinden en de medewerkers van Yulius met haar kennis en energie te inspireren. Wij wensen haar veel succes toe in haar functie als voorzitter van de Raad van Bestuur.”

Els van Bezouwen: “Ik ken Yulius als een mooie en bijzondere organisatie met de unieke combinatie van zorg en gespecialiseerd onderwijs. In de afgelopen weken heb ik met een brede vertegenwoordiging van de organisatie gesprekken gevoerd en ik kijk ernaar uit samen met de nieuwe collega’s van Yulius en de partners in het netwerk samen te werken en zo de uitdagingen aan te gaan waar de zorg gezamenlijk voor staat”.