Vorige pagina

Nieuws

Yulius benoemt Wilma Panneman als directeur volwassenenzorg a.i.

Ggz-instelling Yulius benoemt per 29 juni 2020 Wilma Panneman als directeur volwassenenzorg a.i.. Deze benoeming volgt op het aangekondigde vertrek van de zittende directeur volwassenenzorg, Martine den Ouden.  Zij start deze zomer als directeur acute psychiatrie bij GGZ Rivierduinen.

Wilma Panneman heeft een doctorale graad in bedrijfseconomie  en ruime ervaring als interim manager in zowel  de kinder- en jeugdpsychiatrie als de volwassenenzorg. In haar opdrachten richt ze zich op het verbeteren en ontwikkelen van organisaties waarbij zij daadkracht en zakelijkheid combineert met oprechte aandacht voor mensen.

Kees Oosterwijk, namens de Raad van Bestuur:  “Wij bedanken Martine voor de positieve bijdrage die zij aan onze organisatie geleverd heeft. De door haar getoonde inzet en vakkundigheid hebben in de afgelopen jaren tot belangrijke stappen voorwaarts geleid in onze volwassenenzorg. De realisatie van het nieuwe spoedeisend centrum voor volwassenen in Sliedrecht is daar een mooi recent voorbeeld van. Wij wensen haar dan ook veel succes in haar nieuwe functie bij GGZ Rivierduinen. Tegelijkertijd zijn wij enthousiast over de benoeming van Wilma. Zij heeft uitgebreide strategische en tactische ervaring in een sector die relevant is voor de onze. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij een positieve bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van Yulius”.