Vorige pagina

Yulius in zee met Constructif voor bouwkundig- en vastgoedonderhoud

Nieuws

Yulius heeft een langjarig contract getekend met vastgoedspecialist Constructif uit Dordrecht. Dat betekent dat bouwkundige activiteiten zoals renovatie en verbouwingen en het groot onderhoud bij Yulius de komende vijf jaar door Constructif zullen worden uitgevoerd.

Met het aansnijden van een taart is door bestuurder Marco de Bruin in aanwezigheid van manager Huisvesting & Hospitality Harm Knijff van Yulius en directeuren Erik Stam en Martin Roest van Constructif extra aandacht besteed aan de ondertekening van het contract. “Een goed gebouw en een goede werkomgeving zijn essentieel voor cliënten en medewerkers. Daar hoort goed onderhoud bij. Wat dat betreft ligt de lat dan ook erg hoog. We hebben er veel vertrouwen in dat Constructif dit waar kan maken. Samen maken we het verschil voor zowel cliënten als voor medewerkers,” zei Marco de Bruin tijdens de feestelijke ondertekening.

Aanbesteding
Aan de aanbesteding van het bouwkundig- en vastgoedonderhoud bij Yulius hebben zeven bedrijven meegedaan. Vervolgens mochten drie partijen een offerte uitbrengen. Constructif kwam daarvan uiteindelijk als beste uit de bus. “Het bedrijf scoorde onder meer hoog op duurzaamheid, waaronder circulair bouwen,” geeft teamleider Vastgoed Bart van Rijsbergen aan. “Verder is tijdens de aanbesteding gebleken dat het bedrijf de zaken organisatorisch goed op orde heeft.”

Verbouwingen
Binnen Yulius worden jaarlijks enkele miljoenen euro’s besteed aan nieuwbouw, verbouw en groot onderhoud, waaronder schilderwerk, dakreparatie en grote vervangingen. Dit jaar staan grote verbouwingen op stapel op onder meer de locatie Boerhaavelaan in Barendrecht en locatie De Kreek in Dordrecht.

foto: Bestuurder Marco de Bruin snijdt samen met directeur Erik Stam van Constructif de taart aan.