Terug

Werken bij Yulius

Stages

Het Stagebureau

Het Stagebureau is het centrale punt voor alle onderwerpen met betrekking tot stageplaatsen en werk-/leerplaatsen binnen Yulius. Bij het Stagebureau komen de sollicitaties binnen voor een stage of werk-/leerplaats en deze worden verspreid binnen de organisatie. Dit gebeurt aan de hand van het overzicht dat het Stagebureau heeft van alle mogelijke stageplaatsen en werk-/leerplaatsen binnen Yulius. Daarnaast onderhoudt het Stagebureau contacten met diverse opleidingsinstituten.

Ben jij dus op zoek naar een stageplaats of werk-/leerplaats?

Dan ben jij bij ons op het juiste adres! Yulius is geregistreerd als erkend leerbedrijf bij het S-bb. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van S-bb, www.s-bb.nl.

Meer informatie

Klik hieronder voor de openstaande vacatures:

Vacatures stageplaatsen

Vacatures werk-leerplaatsen

Vacatures Leerwerkgemeenschap (speciaal voor derde jaars studenten Social Work Hogeschool Rotterdam). De deadline om te solliciteren is uiterlijk vrijdag 12 mei a.s. 

Vanaf 1 maart 2017 zullen de vacatureteksten voor onze beschikbare stageplaatsen vanaf 1 september 2017 online geplaatst worden. Vanaf dat moment kan er gericht gesolliciteerd worden. Brieven die voor die tijd verstuurd worden, zullen niet in behandeling genomen worden.

De werk-leerplaatsen voor juli 2017 zijn reeds vervuld. De eerste mogelijkheid is er vanaf 1 november 2017 voor de beschikbare werk-leerplaatsen voor februari 2018. Mocht je vragen hebben waarvan je het antwoord niet op deze site kunt vinden, dan kun je ons per e-mail bereiken via stagebureau@yulius.nl .