Vorige pagina

Nieuws

Nieuwe directeur Onderwijs

Yvette van Hoof start per 1 augustus als directeur Onderwijs van Yulius. Marieke de Kreek en zij vormen samen de algemene directie van Yulius onderwijs. De directie is direct gepositioneerd onder de raad van bestuur van Yulius,  aanbieder van ggz en gespecialiseerd onderwijs in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Van Hoof en De Kreek zijn samen eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de 14 scholen van Yulius Onderwijs. Zij hebben zichzelf de opdracht gegeven het gespecialiseerde aanbod van Yulius onderwijs gedifferentieerd aan te bieden. Van expertisedeling tot een integraal onderwijs-zorgconcept. Yvette van Hoofd is als directeur met specialisme Expertise daarin verantwoordelijk voor de onderwijskundige koers en het expertisecentrum van Yulius Onderwijs.

Yvette van Hoof heeft veel ervaring opgedaan in de (speciaal) onderwijswereld, als bestuurder/directeur én als adviseur. Met haar haalt Yulius een energieke, daadkrachtige directeur in huis met oog voor mens en resultaat. Zij voelt zich prettig in een maatschappelijk bewogen organisatie met een duidelijke visie en missie. Collega-directeur Marieke de Kreek: “Naast het feit dat Yvette brede ervaring heeft binnen het gespecialiseerd onderwijs en een zeer gewaardeerde positie in ons externe werkgebied heeft, ervaar ik haar commitment en betrokkenheid bij onze mooie organisatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat wij samen met al onze deskundige en betrokken collega’s ons gespecialiseerd onderwijs weer een stap verder brengen.