Social Work 3e of 4e jaars, Fact Team 3, 0223-FAC3

Organisatie                 :  Yulius (aandachtsgebied Volwassenen)
Afdeling                       :  FACT Team 3 (Sliedrecht/Alblasserdam)
Standplaats                 :  Wilhelminastraat 69-73, 3361 XV Sliedrecht
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223-FAC3

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

Het FACT team begeleid cliënten ambulant, dus een op een en veelal in de eigen thuissituatie. De cliënten hebben meestal een langdurige psychiatrische beperking en worden ondersteund in hun wensen, met als doel te herstellen in hun rol als burger, partner etc. het streven is dat zij met succes en naar tevredenheid kunnen wonen, werken, leren en sociale contacten onderhouden. Begeleiding wordt geboden vanuit de benadering van de herstel en herstel ondersteunende zorg.

De trajectbegeleiders zijn verantwoordelijk voor het starten, de voortgang, het uitvoeren en het bewaken van het traject. Er wordt samengewerkt met verschillende disciplines om zo een zo optimaal mogelijk traject voor cliënten te bewerkstelligen.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de sociotherapeut of verpleegkundige. Het inzetten van eigen ervaring wordt ingezet volgens de methodiek van herstel, en gecoacht en ondersteund door ervaren ervaringsdeskundigen. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend.

De te behalen doelen en competenties zijn vooral gericht op het begeleiden bij het wonen en het leven, begeleiden bij activiteiten, coördineren van zorg en taken, deels het begeleiden bij persoonlijke begeleiding. Daarnaast is de competentie zelfstandig werken te behalen. De eerste maand loop je met iemand mee, na deze maand zal je steeds meer zelfstandig huisbezoeken gaan uitvoeren. Overleg met je collega’s gebeurt in teamvergaderingen en in onderling overleg.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding Social Work 3e of 4e jaars  volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen;
Daarnaast verwachten we dat de student flexibel inzetbaar is op de afdeling; brede interesse heeft voor wat er te leren is op de afdeling; een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s; en het belang inziet van het nakomen van afspraken.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.