MBO-V, MMZ of Sociaal werk 2e jaars t/m 4e jaars, BW Landgraafstraat, 0223LAN-MVS

Organisatie                 :  Yulius (aandachtsgebied Volwassenen)
Afdeling                       :  BW Landgraafstraat
Standplaats                 :  A.W. de Landgraafstraat 38-52, 3361 EB  Sliedrecht
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223LAN-MVS

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

Locatie BW Landgraafstraat is een woonafdeling waar 24 cliënten verblijven. Er verblijven volwassenen en ouderen verdeeld over 4 groepen, in naast elkaar gelegen woningen. Er wordt gewerkt vanuit de methodiek van herstel- en herstel ondersteunende zorg.

Door het bieden van huisvesting, basale zorg, begeleiding door het bieden van rehabilitatie, dagbesteding, lotgenoten contact en ondersteuning, gestructureerde, gespecialiseerde 24 uur zorg. Met als uitkomst dat cliënten meer inzicht hebben in hun ziekte en beter om kunnen gaan met de beperkingen die dit geeft, maar tevens leren om hun mogelijkheden te benutten zodat ze tevreden zijn over hun dagelijks leven en meer succesvol in de samenleving participeren.

De behandeling staat omschreven in het behandel en verpleegplan of signaleringsplan wat tot stand is gekomen in overleg met de cliënt.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de opleiding. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend. Doelen die te behalen zijn, zijn vooral gericht op het wonen en het leven, persoonlijke begeleiding bij activiteiten, coördineren van zorg en taken, en het begeleiden bij de persoonlijke verzorging en basis verpleegtechnische handelingen.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding MBO-V, MMZ of Sociaal werk 2e jaars t/m 4e jaars volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen; Daarnaast verwachten we dat de student flexibel inzetbaar is op de afdeling; brede interesse heeft voor wat er te leren is op de afdeling; een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s; en het belang inziet van het nakomen van afspraken

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.