Social Work 3e jaars (profiel jeugd), de Hobbits, 0223-HOB

Organisatie                 :  Yulius (Aandachtsgebied KJP)
Afdeling                       :  de Hobbits
Standplaats                 :  Boerhaavelaan 2, 2992 KZ  Barendrecht
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223-HOB

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

De Hobbits is een klinische behandelgroep voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. De kinderen worden opgenomen voor observatie, diagnostiek en behandeling. Op de groep is plaats voor zeven kinderen. Hobbits is er voor pleegkinderen met hechtingsproblematiek en traumatisatie.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de sociotherapeut. De stagehandleiding van de opleiding Social Work is hierin leidend.

De Hobbits creëert zoveel mogelijk een gezinssituatie tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling wordt rekening gehouden met het vermogen van het kind. De behandeling besteedt aandacht aan:

 • ‘Ontschuldiging’
 • Vertrouwensherstel
 • Herstel van basisemoties
 • Rouwverwerking

Yulius

zoekt

 • Je bent een zelfstandige stagiair(e) die de opleiding Social Work 3e jaar volgt en die uitgedaagd wil worden in zijn/haar eigen ontwikkeling en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen met onregelmatige diensten.
 • Je bent bereid om 2 weekenden per maand stage te lopen.
  Dit kan flexibel ingezet worden als :
 • Elke zaterdag stagelopen
 • 1 heel weekend stagelopen en 2 zaterdagen
 • 2 hele weekenden stagelopen
 • Je wil op een werkplek werken waar je aan persoonlijke leerdoelen kan werken en je bent leergierig, enthousiast, flexibel en je kan reflecteren op eigen handelen of wil dit verder uitbreiden.
 • Je kunt samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team.

Je hebt gevoel voor verantwoording en je bent cliëntgerichtheid, sta daarnaast stevig in je schoenen en kan en durf je grenzen te stellen en je hebt affiniteit met jeugdpsychiatrie.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
 • Max. file size: 256 MB.
 • Max. file size: 256 MB.