Inloopvoorzieningen

Over de

Inloop

Gezellig contact met anderen

De inloop is een ontmoetingsplek waar bezoekers van harte welkom zijn. Medewerkers en vrijwilligers bieden hier activiteiten aan. Er is altijd verse koffie en thee. De inloop is een prettige plek waar mensen met elkaar contact hebben.

Daginvulling

Sommige mensen vinden het lastig hun dag in te vullen. Ze hebben bijvoorbeeld niet zoveel bekenden, waar ze even naar toe gaan voor een kop koffie of thee. Yulius biedt deze bezoekers een zinvolle daginvulling. Wij geloven dat ieder mens, met of zonder beperking, kwaliteiten heeft. Vanuit deze kwaliteiten werken we samen aan het vergroten of behouden van de zelfstandigheid. Hierdoor is iemand in staat mee te doen in de maatschappij. Wij helpen mensen hier graag bij. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Mocht u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Contact &

Aanmelden

Beschikking

Voor uw bezoek aan één van onze inlooplocaties is géén beschikking (voorheen indicatie) nodig. U bent altijd van harte welkom bij onze inloopactiviteiten. Het bezoek is kosteloos. Wel kan een kleine vergoeding gevraagd worden voor koffie, thee en maaltijden.

Aanmelden

Aanmelden voor een bezoek aan één van onze inlooplocaties is niet nodig. U loopt gewoon binnen en maakt kennis met de aanwezigen.

Contact

Vragen over onze inloopvoorzieningen? Neem gerust contact op met Yulius Via Volwassenen of loop eens binnen bij één van onze locaties.

Als u al in behandeling bent bij Yulius, kunt u ook uw begeleider of behandelaar vragen om meer informatie.

Onze

Locatie

Yulius heeft diverse gezellige inlooplocaties. Hieronder ziet u op welke locaties u terecht kunt. U bent van harte welkom!