Inloop Matena's Pad

Vorige pagina

Adres

Matena’s Pad 38
3311 ZL Dordrecht
088 40 50 600
info@yulius.nl

Route per fiets

Openbaar vervoer

Op 9 minuten loopafstand is een bushalte. Je kan bij deze locatie gratis parkeren.

Inloop

Matena's Pad

De inloop is een ontmoetingsplek waar bezoekers van harte welkom zijn. Medewerkers en vrijwilligers bieden hier activiteiten aan. Er is altijd verse koffie en thee. De inloop is een prettige plek waar mensen met elkaar contact hebben.

Sommige mensen vinden het lastig hun dag in te vullen. Ze hebben bijvoorbeeld niet zoveel bekenden, waar ze even naar toe gaan voor een kop koffie of thee. Yulius biedt deze bezoekers een zinvolle dagbesteding. Wij geloven dat ieder mens, met of zonder beperking, kwaliteiten heeft. Vanuit deze kwaliteiten werken we samen aan het vergroten of behouden van de zelfstandigheid. Hierdoor is iemand in staat mee te doen in de maatschappij. Wij helpen mensen hier graag bij. U bent van harte welkom!

Yulius

ondersteunt

Yulius ondersteunt mensen met een psychiatrische aandoening die hulp nodig hebben bij wonen of het vinden van een passende daginvulling. Wij bieden hen de juiste ondersteuning thuis of op één van onze locaties. Onze diensten vallen onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Lees meer over maatschappelijke ondersteuning (wmo). Wij bieden de volgende diensten: