Directiesecretaresse/Managementassistente, 0921-OPL

Organisatie                  :  Yulius (PenO opleidingen- en advies)
Afdeling                        :  Stagebureau en Opleidingen
Standplaats                 :  Burgemeester de Raadtsingel 93C, 3311 JC  Dordrecht
Vacant per                   :  september 2021
Vacaturenummer     :  0921-OPL

Yulius

organisatie

Yulius is een expertiseorganisatie in de regio Zuidwest-Nederland die zich richt op het bieden van zorg in iedere levensfase van cliënten met complexe psychische problematiek en leerlingen met psychische problemen (cluster 4- onderwijs).

Yulius beschikt over ongeveer 60 locaties in Dordrecht en omgeving. Hieronder bevinden zich onder meer eigen onderwijslocaties, klinieken, werkplaatsen en begeleid wonen locaties. Bij de organisatie werken in totaal ruim 1700 mensen in de zorg en in het onderwijs. Jaarlijks worden 19.000 cliënten in de zorg behandeld. Verder worden er bijna 1.100 leerlingen begeleid in het Speciaal Onderwijs en in het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Yulius Onderwijs

Yulius Onderwijs is een onderwijsinstelling op neutrale grondslag: leerlingen met verschillende levensovertuigingen en met verschillende sociale, culturele en etnische achtergronden zijn welkom bij ons. Wij leren hen om te gaan met de verschillen, samen te werken en rekening te houden met elkaar. Binnen ons onderwijs gaan wij uit van de mogelijkheden van de leerlingen, maar wij houden ook rekening met hun beperkingen. Onder het motto “individueel waar nodig en groepsgewijs waar het kan” passen we het onderwijs aan de specifieke behoefte en problematiek van de leerling aan. Ons uiteindelijke doel is om leerlingen optimaal voor te bereiden op de best passende onderwijs- en/of arbeidsplaats.

Waar kom je te werken?

Het Stagebureau is onderdeel van de afdeling P&O opleidingen- en advies. Het Stagebureau houdt zich bezig met de coördinatie van alle stageplaatsen en werk-/leerplaatsen binnen Yulius en het plaatsen van studenten op deze plaatsen. De afdeling Opleidingen houdt zich bezig met alle trainingen die door Yulius gegeven worden.

Kern-

taken

Tijdens jouw stageperiode zul je het werving en selectie proces volledig meemaken. Dit begint bij het registreren van binnengekomen sollicitaties naar  werk-/leerplaatsen en stageplaatsen en het eindigt met het verwerken van de evaluaties die geretourneerd zijn door de werkbegeleiders en stagiaires. Tussen deze twee taken in zul je voornamelijk bezig zijn met:

  • Correspondentie (telefoon, e-mail, post)
  • Registratie
  • Controleren/nakijken of er nog stageplaatsen beschikbaar zijn voor binnengekomen sollicitaties
  • Stageplaatsen werven bij afdelingen binnen de gehele organisatie
  • Toekomstige stagiaires voorzien van juiste formulieren (VOG, loonheffing e.d.)
  • Vergaderingen organiseren en notuleren
  • Meedenken met het proces

Daarnaast zul je alle voorkomende werkzaamheden oppakken en heb je de vrijheid om hier zelfstandig aan te werken.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding Directiesecretaresse/managementassistent niveau 4 volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen. Daarnaast is de student leergierig, nauwkeurig, enthousiast, flexibel en heeft een gevoel voor verantwoording en komt afspraken na.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiaires van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 350 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het stagebureau, e-mail: stagebureau@yulius.nl of telefoonnummer: 06 43 36 36 84.

 

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald.
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.