MBO facilitair management 2e jaars of HBO facilitair management, 0920-FAMA

Organisatie: Yulius
Afdeling: Services en vastgoed
Standplaats: Burgemeester de Raadsingel 93C, 3311 JG Dordrecht
Vacant per: september 2020
Vacaturenummer: 0920-FAMA

Yulius

organisatie

Yulius is een expertiseorganisatie in de regio Zuidwest-Nederland die zich richt op het bieden van zorg in iedere levensfase van cliënten met complexe psychische problematiek en leerlingen met psychische problemen (cluster 4- onderwijs).

Yulius beschikt over ongeveer 60 locaties in Dordrecht en omgeving. Hieronder bevinden zich onder meer eigen onderwijslocaties, klinieken, werkplaatsen en begeleid wonen locaties. Bij de organisatie werken in totaal ruim 1700 mensen in de zorg en in het onderwijs. Jaarlijks worden 19.000 cliënten in de zorg behandeld. Verder worden er bijna 1.100 leerlingen begeleid in het Speciaal Onderwijs en in het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Yulius Onderwijs

Yulius Onderwijs is een onderwijsinstelling op neutrale grondslag: leerlingen met verschillende levensovertuigingen en met verschillende sociale, culturele en etnische achtergronden zijn welkom bij ons. Wij leren hen om te gaan met de verschillen, samen te werken en rekening te houden met elkaar. Binnen ons onderwijs gaan wij uit van de mogelijkheden van de leerlingen, maar wij houden ook rekening met hun beperkingen. Onder het motto “individueel waar nodig en groepsgewijs waar het kan” passen we het onderwijs aan de specifieke behoefte en problematiek van de leerling aan. Ons uiteindelijke doel is om leerlingen optimaal voor te bereiden op de best passende onderwijs- en/of arbeidsplaats.

Waar kom je te werken?

De afdeling Vastgoed en Services omvat het Facilitair Bedrijf, de afdeling Vastgoed en de afdeling Kwaliteit & Veiligheid. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat op de verschillende deelgebieden onze collega’s in de organisatie zich maximaal kunnen richten op hun primaire taak door:

  • geven van adviezen (zorgen)
  • ondersteunen (verzorgen)
  • overnemen (ontzorgen)

Kern-

taken

Yulius wil haar bedrijfsvoering en gebouwen verduurzamen conform de afspraken in de Green Deals Zorg en Scholen. De eerste stappen die Yulius gaat maken, is een uitgebreide inventarisatie en analyse om gebouwen te verduurzamen.

De opdracht is om per gebouw een inventarisatie en analyse te maken. Het gaat hierbij met name om energie en water. We verwachten als resultaat voor ons Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP) een overzicht van maatregelen per gebouw in lijn met wet- en regelgeving en de doelstellingen van de Green Deals Zorg en Scholen.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding MBO facilitair management of de opleiding HBO facilitair management volgt en die voor een vastgestelde periode van een half jaar moet stagelopen;

Je bent leergierig, enthousiast, flexibel en hebt een gevoel voor verantwoording en komt afspraken na.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiaires van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 333 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het stagebureau.
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 088 405 44 16 of 06 43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.