Onderwijsondersteuner, de Fjord, 0223FJO-ONO

Organisatie                 :  Yulius Onderwijs
Afdeling                       :  VSO de Fjord
Standplaats                 :  Poortmolen 121, 2906 RN Capelle aan den IJssel
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223FJO-ONO

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

VSO de Fjord biedt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 16 tot 22 jaar. Alle leerlingen ondervinden als gevolg van psychiatrische problemen belemmeringen in het onderwijs. Het onderwijs op de Fjord gaat er van uit van de mogelijkheden en houdt rekening met de beperkingen van de leerling. Op de onderwijslocatie staat de leerling centraal. Men streeft naar dat de leerling een maximaal haalbaar resultaat behaalt. Dit wordt behaald door de inzet van structuur, passende leerlijnen en een, op de groep en leerling, afgestemd klassenmanagement.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de opleiding onderwijsondersteuner. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend. Het kennismaken en leren omgaan met de doelgroep staat op de voorgrond. Ook het begeleiden van de groepen, en de groepsprocessen zijn een belangrijk onderdeel.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding onderwijsondersteuner volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen. Daarnaast verwachten we dat de student flexibel inzetbaar is op de afdeling; brede interesse heeft voor wat er te leren is op de afdeling; een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s; en het belang inziet van het nakomen van afspraken.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.