ALO Leraar lichamelijke opvoeding 3e of 4e jaar, De Gaard, 0223GAA-ALO

Organisatie                 :  Yulius Onderwijs
Locatie                          :  VSO De Gaard
Standplaats                 :  Bessengaarde 93A, 3206 AG Spijkenisse
Vacant per                   :  februari 2023
Vacaturenummer     :  0223GAA-ALO

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

Locatie VSO De Gaard biedt onderwijs aan 96 jongeren in de leeftijd van 12 tot 20 jaar. De leerlingen ondervinden belemmeringen ten gevolge van psychiatrische stoornissen en/of gedragsproblematiek. De leerlingen op de Gaard hebben een gemiddelde op niveau van VMBO-basis, VMBO-kader en VMBO-TL. De veilige en gestructureerde omgeving van de Gaard zorgt voor een klimaat waarbinnen de leerlingen sociale en cognitieve kennis op doen en hun vaardigheden ontwikkelen. De leerlingen krijgen zo de kans hun kwaliteiten optimaal te ontwikkelen. De stromen uit naar arbeid of naar het MBO op niveau 1, 2 of 3.

Kern-

taken

In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de opleiding ALO. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend. Het kennismaken en leren omgaan met de doelgroep staat op de voorgrond. Ook het begeleiden van de groepen, en de groepsprocessen zijn een belangrijk onderdeel.

Yulius

zoekt

Wij zoeken een student die de opleiding ALO volgt en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen; Daarnaast verwachten we dat de student flexibel inzetbaar is op de locatie; brede interesse heeft voor wat er te leren is op de locatie; een sterk gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de cliënten en collega’s; en het belang inziet van het nakomen van afspraken.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.