MMZ-SD 3e jaars, BW Oostpolder, 0223OOS-MMZ

Organisatie                        :   Yulius (aandachtsgebied Volwassenen)
Afdeling                              :   BW Oostpolder (ambulant)
Standplaats                        :   Zaling 1, 3356 DJ  Papendrecht
Vacant per                          :   februari 2023
Vacaturenummer             :  0223OOS-MMZ

Yulius

organisatie

Yulius helpt kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen. Wij zijn gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en bieden speciaal onderwijs. Dat doen wij op meerdere plekken in de regio’s Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Dit doen wij niet alleen: samen met onze cliënten en partners als wijkteams, huisartsen, woningcorporaties of anderen in de wijk werken wij aan de positieve gezondheid van onze cliënten.

Waar kom je te werken?

BW Oostpolder is voor volwassenen (18+) met als (hoofd)diagnose autismespectrumstoornis en die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen. Het appartementencomplex bestaat uit 51 plekken. De bewoners hebben – zolang zij in zorg zijn – een appartement van Yulius met woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer met douche, vaste wastafel, wasmachineaansluiting en toilet. Op drie etages zijn er ontmoetingsruimtes en op de begane grond zijn ’s avonds ruimtes beschikbaar voor vrijetijdsactiviteiten. Overdag worden deze ruimtes ook gebruikt voor dagbestedingsactiviteiten. In de nabije omgeving zijn winkels en openbaar vervoer.

Kern-

taken

Binnen de BW Oostpolder zijn de te behalen doelen en competenties vooral gericht op het wonen en leven, begeleiden bij activiteiten, coördineren van zorg en taken en deels het begeleiden bij persoonlijke begeleiding. In de stage ligt de nadruk op doelen en competenties gericht op de kerntaken van de opleiding. De stagehandleiding van de opleiding is hierin leidend. Het kennismaken en leren omgaan met de doelgroep staat op de voorgrond. Ook het begeleiden van de groepen, en de groepsprocessen zijn een belangrijk onderdeel.

Yulius

zoekt

  • Je bent een zelfstandige stagiair(e) die de opleiding MMZ-SD 3e jaar volgt en die uitgedaagd wil worden in zijn/haar eigen ontwikkeling en die voor een vastgestelde periode moet stagelopen met onregelmatige diensten (mogelijk ook in de weekenden).
  • Je wil op een werkplek werken waar je aan persoonlijke leerdoelen kan werken en je bent leergierig, enthousiast, flexibel en je kan reflecteren op eigen handelen of wil dit verder uitbreiden.
  • Je kunt samenwerken en levert een actieve bijdrage aan het team.
  • Je hebt gevoel voor verantwoording en je bent cliëntgerichtheid, sta daarnaast stevig in je schoenen en kan en durf je grenzen te stellen.

Yulius

biedt

Een leuke, leerzame stageplaats in een enthousiast team. Begeleiding ontvang je van je werkbegeleiders, zij coachen jou op de werkvloer. Stagiair(e)s van Yulius ontvangen een stagevergoeding van € 357 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Indien je minder dan 36 uur per week stage loopt, wordt dit bedrag naar rato verrekend. Tevens worden de kosten van de verplichte VOG vergoed.

Meer

informatie

Neem contact op met het stagebureau
E-mail: stagebureau@yulius.nl
Telefoonnummer: 06-43363684

Direct

solliciteren

Je kunt hier solliciteren door het formulier in te vullen en je sollicitatiebrief en CV toe te voegen.

Bij voldoende aanmeldingen kan de vacature eerder van de website worden afgehaald. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

    Naar welk aandachtsgebied gaat jouw voorkeur uit?
  • Max. file size: 256 MB.
  • Max. file size: 256 MB.