Welkom bij het Discovery College!

Vorige pagina

Aanmelden

open avond

Op dinsdag 26 januari 2021 stond de ‘open avond 2021’ op het Discovery College gepland. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus was de open avond niet op school. In plaats daarvan hebben wij voor de ouders en hun kind een digitale rondleiding gemaakt. Deze bestaat uit videofragmenten waarin u uitleg krijgt over onze school. Op die manier kunnen u en uw kind toch een goede indruk krijgen van het Discovery College!

Heeft u deze ‘open avond’ gemist? Dan kunt u zich via deze link alsnog aanmelden. U ontvangt dan per mail de digitale rondleiding.

 

Discovery College

Nieuws

Informatie over het coronavirus

Sinds eind februari 2020 is er ook in Nederland sprake van besmettingen met het coronavirus. Yulius houdt de ontwikkelingen hierover nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de adviezen en instructies van het RIVM en de GGD. Onze so-scholen zijn vanaf dinsdag 9 februari weer open. Gezien de weersverwachting van maandag 8 februari blijven onze basisscholen deze dag gesloten.

Het Discovery College heeft voor schooljaar 2020-2021 nog vrije lesplekken beschikbaar. Wij kunnen in de volgende leerjaren nog nieuwe leerlingen plaatsen:

  • vmbo-basis leerjaar 1: 1 vrije lesplek
  • AGL/ PRO leerjaar 2: 2 vrije lesplekken
  • AGL/ PRO leerjaar 3: 1 vrije lesplek
  • AGL/ PRO leerjaar 4: 2 vrije lesplekken
  • AGL/ PRO leerjaar 5: 3 vrije lesplekken

School voor voortgezet speciaal onderwijs

Vmbo-basis en -arbeidsgerichte leerweg

“Het belangrijkste vind ik dat onze leerlingen een gevoel van rust en veiligheid beleven, zodat ze zich op hun gemak voelen en tot ontwikkeling kunnen komen. Wij ondersteunen leerlingen bij wie ze zijn, bij wat ze willen bereiken en bij wat ze willen leren.” – Bas Zevenhoven, schooldirecteur

We bieden onderwijs met een duurzaam perspectief. We creëren samen met leerlingen en ouders een omgeving waarin leerlingen hun talenten ontdekken en zich verder ontwikkelen.

Het Discovery College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Wij bieden onderwijs aan leerlingen met (een vermoeden van) een psychische stoornis. Wij verzorgen goed onderwijs gecombineerd met specialistische onderwijskundige zorg.

Welkom bij het

Discovery College

Discovery College

Rondleiding