Welkom bij het Discovery College!

Vorige pagina

Discovery College

Nieuws

Informatie over het coronavirus

Yulius houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de adviezen en instructies van het RIVM en de GGD. Onze so-scholen zijn vanaf dinsdag 9 februari weer open. Sinds maart kunnen ook onze middelbare scholieren weer gedeeltelijk fysiek naar school.

Het Discovery College heeft nog vrije lesplekken beschikbaar. Wij kunnen in de volgende leerjaren nog nieuwe leerlingen plaatsen:

  • AGL/ PRO leerjaar 4: 2 vrije lesplekken
  • AGL/ PRO leerjaar 6: 3 vrije lesplekken

School voor voortgezet speciaal onderwijs

Vmbo-basis en -arbeidsgerichte leerweg

“Het belangrijkste vind ik dat onze leerlingen een gevoel van rust en veiligheid beleven, zodat ze zich op hun gemak voelen en tot ontwikkeling kunnen komen. Wij ondersteunen leerlingen bij wie ze zijn, bij wat ze willen bereiken en bij wat ze willen leren.” – Bas Zevenhoven, schooldirecteur

We bieden onderwijs met een duurzaam perspectief. We creƫren samen met leerlingen en ouders een omgeving waarin leerlingen hun talenten ontdekken en zich verder ontwikkelen.

Het Discovery College is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Wij bieden onderwijs aan leerlingen met (een vermoeden van) een psychische stoornis. Wij verzorgen goed onderwijs gecombineerd met specialistische onderwijskundige zorg.

Welkom bij het

Discovery College

Discovery College

Rondleiding