Welkom bij het
Heer Bokel College!

Vorige pagina

Impressie

Video

School voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs

Havo

“Ik zie het als onze missie om de leerlingen op zo’n manier onderwijs en begeleiding te bieden dat zij uiteindelijk mee kunnen draaien in de maatschappij en een eigen toekomst op kunnen bouwen. Ik ben ervan overtuigd dat, door alle partijen te betrekken en de lijntjes kort te houden, we er samen voor kunnen zorgen dat elke leerling uiteindelijk op de juiste plek in de maatschappij belandt. Voor mij speelt de leerling daarin de hoofdrol.”

“Onze leerlingen zijn gespecialiseerd maar hebben daardoor ook kwaliteiten die anderen niet hebben. Wij willen ze leren om juist deze kwaliteiten – naast de basisvaardigheden – te leren benutten. Belangrijk daarbij is dat wij als volwassenen oprecht deze krachten in de kinderen kunnen zien en hen de ruimte geven om deze te ontwikkelen.” – Petra van Dam, schooldirecteur

Heeft uw kind psychische problemen die in de basis liggen op het internaliserende vlak? Zoekt u een school voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs op havo niveau? Kan uw kind omgaan met wisselende lessen en docenten? Dan is het Heer Bokel College in Rotterdam misschien de aangewezen school voor uw zoon of dochter.

Wij zorgen voor onderwijs dat in de basis lijkt op het reguliere onderwijs, maar wordt gecombineerd met speciale aandacht en zorg waar dat nodig is. Leerlingen van het Heer Bokel College worden daardoor voorbereid op een goede plek in de maatschappij.

Maak kennis

Heer Bokel College

Heer Bokel College

Open dagen

Niveau: Havo Dinsdag 23 januari 2024 Van 15.00 uur tot 16.30 uur
Dinsdag 6 februari 2024 Van 15.00 uur tot 16.30 uur

Laatste

Nieuws

Valentijn op het HBC, voor iedereen een donut met een dosis liefde.

Heer Bokel College

Ouder-
bijdrage

Voor het schooljaar 2023/2024 zal er door Yulius geen ouderbijdrage gevraagd worden.