Welkom bij
het Middelland
College!

Vorige pagina

School voor voortgezet gespecialiseerd onderwijs

Vmbo-kaderleerweg (leerjaar 1 tot en met 4) & mbo-1

“Het belangrijkste vind ik dat we onze leerlingen een gevoel van rust en veiligheid kunnen geven, zodat ze zich op hun gemak voelen en tot leren komen. Samen met mijn team ga ik graag de uitdaging aan om een leeromgeving te creëren, waarin onze leerlingen worden uitgenodigd om zich te kunnen ontwikkelen.” – Elisabeth Sierhuis, schooldirecteur

Het team van het Middelland College heeft als motto:
“Samen creëren wij kansen”

Heeft uw kind een toelaatbaarheidsverklaring voor het gespecialiseerd onderwijs en zoekt u een passende school voor voortgezet onderwijs? Dan is het Middelland College in Rotterdam misschien de aangewezen school voor uw zoon of dochter.

We zorgen voor goed onderwijs, gecombineerd met speciale aandacht en ondersteuning waar dat nodig is. Leerlingen van het Middelland College ondervinden daardoor minder last van hun onderwijsbelemmeringen en komen beter tot hun recht.

Op het Middelland College kunnen leerlingen hun vmbo-kader-diploma halen omdat de school samenwerkt met een reguliere vmbo-school in de omgeving.

Daarnaast bieden wij in samenwerking met het Zadkine een mbo-1-traject aan en sluiten deze af met een erkend mbo-diploma.

Middelland College

Open dagen

Niveau: VMBO KB Woensdag 10 januari 2024 Van 16.00 uur tot 18.00 uur
Woensdag 15 mei 2024 Van 16.00 uur tot 18.00 uur

Middelland College

Ouder-
bijdrage

Voor het schooljaar 2023/2024 zal er door Yulius geen ouderbijdrage gevraagd worden.

Impressie

Video