Digitale scholenmarkt cluster 4

Digitale

Scholen-
markt

         

Welkom op de digitale scholenmarkt van Boor, Horizon en Yulius. Wij hopen u met deze site voldoende informatie te geven over de verschillende mogelijkheden binnen het voortgezet speciaal onderwijs (cluster 4).

Op woensdag 23 november vindt er een fysieke scholenmarkt plaats, klik hier voor meer informatie over deze scholenmarkt en de aanmeldmogelijkheden.

Informatie per school

Uw kind zit op dit moment in groep 8.  U en uw kind oriënteren zich op een plek binnen het voortgezet speciaal onderwijs. Op deze pagina kunt u de informatie vinden over de scholen van Boor, Horizon en Yulius. Zo kunt u zien welke niveaus en welke richtingen op de verschillende scholen wordt aangeboden. Daarnaast kunt u van de verschillende scholen filmpjes bekijken, zodat u een idee krijgt hoe de verschillende scholen eruit zien. Ook kunt u informatie vinden in de folders van de scholen en in de schoolgidsen. Bezoekt u ook vooral de website van de locatie van uw keuze. Hopelijk krijgt u een goed beeld van de verschillende scholen en organisaties, zodat u en uw kind een goede keuze kunnen maken.

Open dagen

Het is nog niet duidelijk of open dagen van de scholen dit schooljaar door kunnen gaan in verband met corona. Houd daarom de websites van de scholen in de gaten voor de meest actuele informatie. Op de websites van de deelnemende scholen vindt u ook hoe u zich kunt aanmelden voor de open dagen.

Een overzicht van de open dagen kunt u hier bekijken.

Aanmelden

U kunt zich bij de verschillende organisaties aanmelden vanaf 1 januari 2023 tot en met 17 maart 2023. Kijk op de website van de organisatie van uw keuze hoe u dit kunt doen.

Meer informatie en aanmelden

Hebt u na het lezen en bekijken van alle informatie nog vragen over een school en/of organisatie, neemt u dan gerust contact op met het aanmeldbureau van de organisatie van uw keuze.

Yulius
Op dinsdag en donderdag zijn wij tussen 9.00 en 13.00 uur bereikbaar op 088 405 19 20.
U kunt ons ook mailen via aanmelden@yuliusonderwijs.nl
Klik hier voor meer informatie over aanmelden bij Yulius.

Horizon
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn wij tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 0800 456 78 99 (optie 4).
U kunt ons ook mailen: ozo.onderwijs@horizon.eu
Klik hier voor meer informatie over aanmelden bij Horizon.

BOOR
Bureau Instroom-Doorstroom-Uitstroom Het Passer College
Bereikbaar op: maandag tot en met donderdag
Mail: instroom@hetpassercollege.nl
Telefoonnummer: 010 20 94 100, optie 1

Kik hier voor meer informatie over aanmelden bij BOOR (Het Passer College)

Leerling-

vervoer

Wilt u meer informatie over leerlingvervoer, geregeld vanuit de gemeente?
Neemt u dan een kijkje op www.rotterdam.nl/leerlingenvervoer.